Caz neobișnuit: a scos în stradă cadavrul iubitei, înainte de a suna la Poliție!

696
Caz neobișnuit: a scos în stradă cadavrul iubitei, înainte de a suna la Poliție! - moartesuspecta-1582579740.jpg

Articole de la același autor

Caz mai puțin obișnuit anchetat de polițiștii Secției 1 din municipiul Constanța. Un bărbat a anunțat că și-a găsit concubina moartă, iar în timpul cercetărilor s-a descoperit că, înainte de a anunța decesul, acesta a scos corpul neînsuflețit în stradă.
Vineri dimineață, 21 februarie, în jurul orei 5.30, un bărbat de 43 de ani s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție pentru a sesiza că și-a găsit partenera de viață decedată. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al unei femei de 40 de ani, în stradă, dar studierea imaginilor surprinse de camerele video din apropiere au arătat că, înainte de a anunța oamenii legii, bărbatul a scos cadavrul dintr-o casă din zonă. 


Chestionat, bărbatul a mărturisit că atât el, cât și partenera sa, erau oameni ai străzii și se aciuau prin casele nelocuite pe care le găseau. De câteva zile stăteau într-un imobil de pe strada Timișanei. Intrau în curte sărind gardul, iar în imobil forțând intrarea. În dimineața zilei de vineri, bărbatul a fost plecat prin oraș, iar când a revenit, și-a găsit concubina decedată. Drept pentru care, de teamă să nu aibă alte probleme, a scos cadavrul din casa respectivă. 


"La examinarea sumară a trupului neînsuflețit nu au fost observate urme vizibile de violență, cadavrul fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, care a stabilit faptul că moartea nu a fost violentă și s-a datorat insuficienței cardiace acute. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7785 secunde