Caz de coronavirus, confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța

734
Caz de coronavirus, confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța - coronavirus2-1594103760.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța. O persoană angajată în cancelaria prefectului a fost testată pozitiv în cursul acestei seri.


Imediat, DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, pentru a stabili dacă sunt și alte persoane suspecte de infecția cu virusul SARS-CoV-2. Mâine dimineață, cancelaria prefectului va fi dezinfectată, conform normelor în vigoare.


În urma confirmării primului caz de coronavirus în Prefectura Constanța, George-Sergiu NICULESCU și echipa sa vor intra în autoizolare până la efectuarea testului și aflarea rezultatului.


"Am discutat cu colega noastră, care acum se află internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Este asimptomatică, starea ei este foarte bună. În perioada următoare, la nivelul Prefecturii, vor fi luate toate măsurile necesare prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, sub îndrumările venite din partea reprezentanților DSP Constanța", a declarat George-Sergiu NICULESCU, prefectul județului Constanța.


Pe măsură ce vor fi informații noi pe această temă, Instituția Prefectului – Județul Constanța le va face publice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4253 secunde