CAZ CUTREMURĂTOR! Trei bebeluși morți, ascunși în curte. Mama ar fi inginer la o multinațională!

1095
CAZ CUTREMURĂTOR! Trei bebeluși morți, ascunși în curte. Mama ar fi inginer la o multinațională! - img-1565781697.jpg

Articole recomandate

Un caz revoltător a ieșit la iveală în cursul zilei de marți, când în gospodăria unei femei din Poiana Negri, comuna Dorna Candrenilor, județul Suceava, au fost găsiți trei bebeluși morți, unul ascuns într-o pungă, iar alți doi îngropați în curtea locuinței.

Suspectă că și-ar fi ucis cei trei prunci este, însă, o femeie în vârstă de 37 de ani, care este căsătorită, are trei copii și are studii superioare. 


Mai exact, potrivit Adevărul, femeia care și-ar fi ucis cei trei prunci este o ingineră la o multinațională din bazinul Dornelor, iar vecinii nu știu să fi avut probleme în familie. Aceasta mai are trei copii și este cunoscută printre vecini ca fiind o mamă bună. 


Cazul teribil a ieșit la iveală după ce un polițist s-a sesizat atunci când a observat că femeia nu mai are burtă, cu toate că sarcina era avansată. El a aflat că gravida nu a născut la Spitalul din Vatra Dornei și atunci a decis să-i verifice locuința. Așa a dat peste sacul în care se afla nou-născutul decedat.

Femeia a fost dusă la audieri, unde ar fi recunoscut că în ultimii doi ani ar fi îngropat în curtea casei alți doi prunci. La această oră, gospodăria familiei este păzită de un echipaj de Poliție. Oamenii legii așteaptă să sosească un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru a face verificări în curtea casei. 


sursa: a1.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4895 secunde