Ca-n filme! Voiau să iasă din România cu buletine false. Ce au povestit polițiștilor

167
Ca-n filme! Voiau să iasă din România cu buletine false. Ce au povestit polițiștilor - crideidentitatefalseopritedindru-1567420014.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit, ascunse asupra a doi cetățeni din R. Moldova, două cărți de identitate false, care urmau să fie folosite în Germania.


La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru a intra în țară, ca pasageri într-un autoturism înmatriculat în R. Moldova, cetățenii din R. Moldova C.V. și S.I., în vârstă de 36 de ani, respectiv 39 de ani.


În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra vehiculului și persoanelor, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit ascunse, în portofelele celor doi bărbați, două cărți de identitate, cu însemnele autorităților române.


Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentele în cauză nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false. 


Cu privire la cele constatate, bărbații au declarat că au procurat cărțile de identitate de la o persoană necunoscută, contra sumei de 50 euro fiecare și urmau să folosească documentele în Germania.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în ambele cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8427 secunde