Bebeluș ascuns de mamă sub fustă, la graniță! Ce le-a povestit femeia polițiștilor

257
Bebeluș ascuns de mamă sub fustă, la graniță! Ce le-a povestit femeia polițiștilor - 15657689364096155s4-1565771070.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș au depistat o fetiță în vârstă de 10 luni, ascunsă de mama ei sub fustă, între banchetele unui autoturism, cu intenția de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară deoarece nu poseda documente de călătorie.


În data de 13.08.2019, în jurul orei 02.30, la P.T.F Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul român, R.L., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza județului Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România. În mașină, alături de șofer călătorea ca pasager o femeie, cetățean român, M.M. în vârstă de 30 de ani.


Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia.


La cercetări, mama fetiței a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil și că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania.


În cauză, polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză, efectuând totodată, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de participație improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru M.M, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8131 secunde