Bătrân infectat cu Covid-19, internat cu ajutorul poliției după ce a fugit din spital

166
Bătrân infectat cu Covid-19, internat cu ajutorul poliției după ce a fugit din spital - izoleta-1591428018.jpg
Un bătrân în vârstă de 70 de ani din Botoșani infectat cu Covid-19 a fost luat de poliție și internat cu forța, după ce a fugit din spital.


În urmă cu câteva zile, soția bărbatului a fost internată în spital, după ce s-a descoperit infectarea cu coronavirus, conform Monitorului de Botoșani.


Ulterior, bărbatul a ajuns și el la urgențe, fiind suspect de Covid-19 după ce a manifestat simptome. Deși suferă, printre altele, și de diabet, bătrânul a decis să plece din spital în aceeași seară în care a fost internat.


Bătrânul s-ar fi speriat de faptul că era ținut singur într-un container amplasat în curtea spitalului și de faptul că urma să fie internat, așa că a plecat acasă fără a informa medicii.


Poliția a încercat a doua zi să meargă acasă la bărbat, dar acesta nu a deschis ușa. Un nepot al acestuia a venit la fața locului, dar nu a reușit să îl convingă pe bunicul său să iasă.


Astfel, polițiștii au chemat în sprijin un echipaj de descarcerare al ISU Botoșani pentru a sparge ușa casei bătrânului.


Bărbatul a fost găsit dormind și a fost preluat de un echipaj de medici, care l-au dus înapoi la spital unde va rămâne internat alături de soția sa.


Sursa: Monitorul de Botoșani


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4874 secunde