Video Bătaie cu scaune în cap în noaptea de Revelion! Scene șocante într-un restaurant - VIDEO

879
Bătaie cu scaune în cap în noaptea de Revelion! Scene șocante într-un restaurant - VIDEO - bataierestaurantvalcea-1514884019.jpg

Articole recomandate

Bătaie cu scaune în noaptea de Revelion la un restaurant din Vâlcea. Petrecerea de Anul Nou la care participau peste 100 de persoane s-a transformat într-un coșmar, după ce câțiva participanți, nemulțumiți de muzica pregătită de organizatori, și-au împărțit scaune în cap, pumni și picioare, scrie romaniatv.net


Bătaie cu scaune în noaptea de Revelion într-un restaurant din Vâlcea, declanșată de un bărbat nemulțumit de muzica din local.

"În jurul orei 3 noaptea am primit un apel la 112, colegii au fost informați că la un hotel are loc un scandal. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictual. În locația respectivă, scandalul a fost declanșat de un bărbat nemulțumit de muzică. Acesta ar fi agresat o altă persoana, un alt bărbat. S-a deschis dosar penal pentru tulburarea liniștii publice. O singura persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale", a declarat la Realitatea TV Sandra Dăscălete, purtătorul de cuvânt IPJ Vâlcea.

Potrivit ultimelor informații, persoanele care au început scandalul au fost nemulțumite pentru că DJ-ul a refuzat să le pună manele.

Polițiștii au ridicat deja înregistrările video, iar la Poliția Municipală s-au depus plângeri penale împotriva bătăușilor. Martorii spun că in restaurant s-au împărțit scaune în cap, pumni și picioare, iar apoi scandalul s-a mutat afară, în curtea hotelului, până în momentul în care au intervenit mascații de la Jandarmeria Vâlcea, care au aplanat conflictul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.633 secunde