Bărbatul acuzat că și-a aruncat tatăl de la etajul 3 a fost prins

219
Bărbatul acuzat că și-a aruncat tatăl de la etajul 3 a fost prins - img-1531319107.jpg

Articole recomandate

Un tânăr din Neamț bănuit că și-a aruncat tatăl de la etajul trei al blocului unde locuiau a fost prins de polițiști după 24 de ore de căutări. Anchetatorii vor să audă și versiunea lui. Vecinii l-au auzit cum se certa cu tatăl și au văzut cum bărbatul de 69 de ani care atârna în afara balconului a căzut după ce fiul acestuia a apărut acolo. Bărbatul a supraviețuit căderii de la 10 metri, scrie digi24.ro


Cel care a vrut să își arunce tatăl spre moarte este chiar fiul bărbatului, un tânăr de 30 de ani, spun vecinii.

"Prima dată trăgea de el, hai în casă, trăgea de el. După aceea, a dispărut de la geam, el se ținea de geam, a apărut iar înapoi", spune Sergiu Romeo, martor.

Prăbușirea bărbatului a fost atenuată: prima dată de terasa de la etajul unu, apoi de pământul din fața blocului. Chiar și așa, vecinii s-au speriat teribil.

Aproape leșinat de spaimă și de durere, bătrânul a fost dus urgent la spital.

"S-a intervenit imediat chirugical cu evoluție postoperatorie favorabilă", spune Oana Onu, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Roman.

Polițiștii au aflat că tatăl și băiatul se certau des în ultima vreme. Tânărul, care era agent de pază, se lăsase de serviciu și o ducea greu cu banii. Acesta a fost și motivul scandalului care s-a terminat cumplit. Când tatăl i-a reproșat că nu se mai duce la serviciu, fiul a devenit violent. Bătrânul a încercat să plece din apartament, dar băiatul lui a blocat ușa de la intrare. Bătrânul a încercat să scape: a escaladat balconul și striga după ajutor când a căzut de la etaj.

Fiul violent în vârsta de 30 de ani a fugit imediat după incident. El a fost prins sâmbătă seară, în localitatea Borsec. Polițiștii l-au reținut șI îl vor duce la Parchetul Județean Neamț pentru audieri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8538 secunde