Stirile zilei de Sâmbătă, 21 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Bărbat încătușat de polițiști, la Constanța. „Te voi distruge și te aranjez definitiv!”

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Trei polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța sunt acuzați de abuz în serviciu, amenințare și loviri și alte violențe. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, în incinta benzinăriei Rompetrol, din zona Dobrogea.

Un constănțean susține că a fost încătușat și amenințat de un agent de poliție, în timp ce aștepta la coadă pentru a-și cumpăra o cafea.

„La data de 10 aprilie, mă aflam în incinta benzinăriei pentru a-mi cumpăra o cafea. Agentul Adrian Chisoiu mi s-a adresat pe un ton ridicat și m-a obligat să prezint actele mașinii staționate în parcare și permisul de conducere/buletinul. I-am spus că nu am actele asupra mea și, imediat, agentul le-a spus altor doi colegi: «Îl cunosc foarte bine pe acesta, e un țăran de la Băneasa». După o secundă, am fost înconjurat de cei trei, m-au imobilizat, mi-au întors brutal brațele la spate și m-au trântit la podea. M-au încătușat și m-au dus la autospeciala de poliție”, povestește Giorgian Carazieanu.

Bărbatul spune că nu i s-a adus la cunoștință motivul verificării identității și a documentelor autoturismului, mașina fiind parcată. 

„Cei trei se aflau în curtea benzinăriei cu două autospeciale de poliție, una aflată la spălat, iar alta parcată în lateralul din curtea benzinăriei. În momentul în care m-au băgat în mașina de poliție, Adrian Chisoiu m-a amenințat, spunându-mi: «Eu te voi distruge și te aranjez definitiv». Le-am comunicat CNP-ul și, după ce au constatat că am permis de conducere, le-am transmis că dacă nu-mi scot cătușele le voi face plângere penală. Abia atunci mi-au dat drumul și m-au testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero”, a mai precizat Caraizeanu.

Totul ar fi plecat de la o abatere în trafic, oamenii legii amendându-l pe bărbat pentru că ar fi tăiat linia continuă din zonă, pentru a intra în benzinărie. Șoferul susține că nu a săvârșit abaterea de care este acuzat și că așteaptă lămuriri în instanță, atât pentru sancțiuni, cât și pentru încătușarea pe care o consideră abuzivă.

XXX

Așteptăm punctul de vedere oficial al Poliției Rutiere în legătură cu scandalul amintit. Articole de la acelaşi autor

Părerea ta contează !
1
bukk
luni, 16 aprilie
+5 : -1
militian

asa sant militienii invatati ,sa se comporte ca niste animale !De fapt multi chiar sant niste animale !

2
vasile
luni, 16 aprilie
+2 : -2
Cocalar Imputit

A parcat chiar in usa .Asta trebuia impuscat nu incatusat .

3
Bukuruku
luni, 16 aprilie
+4 : -2
Impuscatii pe cocalari

Mizerabilul a parcat drept la usa de acces .Angajatii au solicitat ajutorul politiei .Tiganul imputit trebuia impuscat direct in cap .Mai sunt unii care sar in apararea infractorilor asa cum i-a invatat Dragnea .

4
Nicolae
luni, 16 aprilie
+2 : -1
Taran de la baneasa

Il cunosc personal si chiar e taran de la baneasa. A facut repede plangere, ce sa iti povestesc. Nici o secunda nu e plauzibila povestea lui. Politia nu te ia aiurea de pe strada. L a invatat procurorul nita, prietenul lui sa faca reclamatie repede.

5
Toma Necredinciosul
luni, 16 aprilie
+1 : -1
Nu cred o boaba din ce debiteaza '' cetateanul ''

Nu exista asa ceva.....bei o cafea cuminte ca un mielusel si ta salta Politia :)))) , nu cred ....trebuie sa fi facut ceva grav ca sa te culce politia pe jos incatusat ! Angajatii benzinariei pot face lumina in acest caz , declaratii de la martori si inregistrari video

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.1936 secunde