Bărbat găsit înghețat în plină vară. A ajuns în stare gravă la spital

366
Bărbat găsit înghețat în plină vară. A ajuns în stare gravă la spital - amb-1567517750.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 58 de ani din județul Botoșani este în stare gravă la spital, după ce a fost găsit aproape inconștient, înghețat în plină vară în beciul casei. Botoșăneanul a fost descoperit de venicii alertați de fiica bărbatului.
 
Medicii botoșăneni au de tratat un caz cât de poate de neobișnuit: un bărbat de 58 de ani, din localitatea Vârfu Câmpului, județul Botoșani, se află în stare gravă, internat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani, după ce a fost găsit aproape înghețat în beciul casei.


Bărbatul a fost găsit de vecini, după ce sora acestuia s-a îngrijorat că nu a mai reușit să ia legătura cu el de două zile și i-a alertat pe vecinii bărbatului. Aceștia l-au găsit în beci, aproape înghețat și au cerut sprijinul Ambulanței.


Botoșăneanul a fost internat inițial în spitalul din Dorohoi, fiind diagnosticat cu hipotermie severă, însă medicii nu l-au putut stabiliza și au solicitat transferul acestuia la Spitalul Județean. Bărbatul a ajuns în secția de Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani în stare de șoc, fiind supus unui protocol destinat persoanelor cu hipotermie și internat în secția ATI.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2497 secunde