Bărbat cu gâtul tăiat, găsit într-o casă cuprinsă de flăcări

163
Bărbat cu gâtul tăiat, găsit într-o casă cuprinsă de flăcări - smurd-1515689137.jpg

Articole recomandate

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații deUrgență Argeș, care joi au intervenit pentru stingerea unui incendiu în localitatea Mioarele, au descoperit în casa în flăcări, în timpul intervenției, un bărbat cu gâtul tăiat.


Surse judiciare susțin că cel mai probabil este vorba despre o sinucidere, în condițiile în care bărbatul era în proces de divorț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, focul a cuprins o casă din comuna Mioarele, satul Mățău Cogenești.

În timpul intervenției, în casa cuprinsă de flăcări, pompierii l-au găsit pe proprietar, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care era mort și părea a avea gâtul tăiat, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, prima ipoteză luată în calcul în acest caz este aceea unei sinucideri, în condițiile în care toate ușile imobilului erau încuiate din interior. Bărbatul era în proces de divorț iar joi avea termen în instanță în acest proces.

Soția bărbatului, care a fost anunțată despre incendiu, a făcut un atac de panică și a suferit arsuri în zona urechilor atunci când a vrut să intre în casă pentru a recupera niște acte.

Femeia a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar specialiștii de la ISU urmează a stabili cauza producerii incendiului care a distrus casa și anexele acesteia.

Sursa: News.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0413 secunde