Bărbat confundat cu un mistreț, împușcat în picior de colegul de vânătoare

152
Bărbat confundat cu un mistreț, împușcat în picior de colegul de vânătoare - vanator-1565708143.jpg
O partidă de vânătoare s-a încheiat sângeros, în județul Vaslui. Luni noapte, un bărbat de 52 de ani și-a împușcat accidental un coleg, pe care l-a confundat cu un mistreț.


Victima, de 67 de ani, a ajuns de urgență la spital cu un picior distrus de un glonț. Polițiștii fac cercetări pentru uz de armă fără drept și vătămare corporală din culpă.


Partida de vânătoare la mistreț era autorizată și se desfășura pe un fond de vânătoare din zona Negrești. Puțin după miezul nopții, unul dintre vânători a pus arma la ochi și a țintit ceea ce credea el că ar fi un animal. Și-a rănit însă foarte grav colegul, în picior. Atât victima, cât și bărbatul care a tras sunt vânători cu experiență și buni prieteni, spun toți cei care îi cunosc.


Mihai Moraru, primarul comunei: "Din ce am auzit, a fost un accident de vânătoare, unde o persoană a împușcat-o pe cealaltă. Păcat, dânșii sunt vânători vechi, renumiți. E un caz regretabil, speram să fie bine."


Un echipaj SMURD a preluat rănitul în stare gravă și l-a transportat la spitalul de urgență din Vaslui. Medicii de aici au decis transferul rapid la Iași.


Vânătorul de 52 de ani care și-a împușcat accidental colegul ar putea ajunge în închisoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5282 secunde