Avocatul familiei Luizei: Cred că soția lui Dincă s-a intersectat cu Luiza la Caracal

246
Avocatul familiei Luizei: Cred că soția lui Dincă s-a intersectat cu Luiza la Caracal - tonelpop-1566484735.jpg

Articole recomandate

Soția și copiii lui Gheorghe Dincă s-au prezentat joi la sediul DIICOT, pentru a fi audiați în cazul de la Caracal.


La sediul DIICOT s-a prezentat și Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, care s-a declarat nemulțumit că nu a fost anunțat de procurori să vină la audierea familiei lui Gheorghe Dincă.


"Am aflat și eu cu puțin timp în urmă că familia acestui inculpat ar urma să fie audiată la ora 12:00. DIICOT dă către mine note de genul: în următoarele două săptămâni vom avea activități la Caracal, pe la București și pe nu știu unde. S-a evitat cât s-a putut să nu fiu de față la audierea acestor persoane. (...) Apărătorul părților are dreptul să pună întrebări martorilor, inculpaților sau persoanelor care sunt audiate. Acest lucru disperă pe anchetatori. Mă simt urmărit, mă simt supravegheat, mă simt interceptat", a spus avocatul.


El susține că soția lui Gheorghe Dincă a locuit în casa acestuia din Caracal în perioada în care a fost răpită și sechestrată Luiza.


"Este de notorietatea publică că a stat acolo înainte de Paști. Nu pot să vă spun că am probe. Știm când a fost răpită Luiza, știm când a stat această doamnă, iar bănuiala mea legitimă este că s-au intersectat acolo. Vreau să se facă verificări", a precizat Tonel Pop, care a susținut că membrii familiei lui Dincă nu ar trebui audiați în calitate de martori, ci în calitate de făptuitori.


Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, și ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuința lui Dincă aparțin Alexandrei. De asemenea, el susține că a ucis-o și pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8083 secunde