Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe o stradă intens circulată, din Constanța

673
Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe o stradă intens circulată, din Constanța - traficrestrictionatstatiuneamama-1553069016.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenite, în această dimineață, la conducta de alimentare cu apă, de pe strada B.P Hașdeu, din municipiul Constanța, echipele de intervenție ale RAJA S.A au fost nevoite să blocheze traficul auto pe artera respectivă, tronsonul cuprins de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Ciocârliei.


Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, abonații deserviți nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.


Lucrările vor fi încheiate în jurul orei 22 și va fi reluat traficul normal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3559 secunde