Atenție ce cumpărați! Încălțăminte "de firmă", adusă din China

272

Articole de la același autor

Peste 5.350 de ghete pe care scria că sunt de firmă au fost confiscate, la sfârșitul săptămânii trecute, de inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanța Sud.

Oamenii legii au efectuat un control la un container sosit din China cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul în București și au găsit încălțămintea respectivă. Este vorba despre 5.360 perechi ghete din înlocuitori, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca figurativă Timberland.

"Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original, este de aproximativ 600.800 euro. Pentru aceste mărfuri a fost demarată procedura prevăzută de Regulamentul (UE) nr. 608/2013 și a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operațiunilor de vămuire, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun", precizează reprezentanții Biroului vamal de frontieră Constanța Sud. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4838 secunde