Armata României la "AeroNautic Show 2019"

198
Armata României la

Articole de la același autor

Militari ai Armatei României au participat, sâmbătă, 21 septembrie, la festivalul "AeroNautic Show Lacul Morii 2019", care s-a desfășurat, în Parcul Crângași și pe Lacul Morii din București. 


În zona destinată expoziției statice din parcul Crângași, militari ai Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul" au prezentat un exercițiu demonstrativ de tip Drill-Team, Muzica Militară a unității a susținut un mini-concert de muzică de fanfară, iar Ansamblul Artistic "Doina" al Armatei a evoluat în cadrul unui spectacol folcloric, informează Biroul de presă al MApN. 


De asemenea, categoriile de forțe și diverse structuri ale armatei au organizat standuri de prezentare și standuri de carte, iar Muzeul Militar Național "Ferdinand I" a prezentat expoziția cu tema "Participarea Armatei Române la Campania din 1919". Vizitatorii au putut asista și la exerciții practice de detecție și intervenție la un dispozitiv exploziv improvizat, iar cei interesați au putut obține informații despre procesul de recrutare și selecție în Armata României. 


În parc, au fost organizate ateliere interactive de realizare a nodurilor marinărești, iar copiii s-au cățărat la panoul mobil de alpinism și au traversat pe funicular. 


În zona de spectacol de pe Lacul Morii, publicul a avut ocazia să asiste la zboruri demonstrative executate de o aeronava Antonov An-30 și un elicopter IAR 330 Puma din dotarea Forțelor Aeriene Române. 
Evenimentul a fost organizat de Asociația Aeronautică Română. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6785 secunde