Șapte tineri, prinși cu droguri, în Vama Veche și Mamaia

264

Articole de la același autor

A fost o minivacanță reușită pentru mulți turiști veniți pe litoral. Însă, pentru șapte tineri puși pe distracție, s-a încheiat cu dosare penale. I-au prins jandarmii cu droguri la ei și acum sunt cercetați de oamenii legii.


În perioada 15 - 18 august, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în Vama Veche și Mamaia au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 19 - 31 ani, care-și confecționau țigarete artificiale - jointuri. 


"La vederea militarilor, acestea au devenit agitate și au schimbat direcția de mers. Asupra lor, jandarmii au mai găsit două aparate de mărunțit, nouă folii, din care cinci cu substanță sub formă de muguri, respectiv patru cu biluțe de culoare albă, șapte țigarete confecționate artizanal și 17 pliculețe autosigilante transparente din care: trei cu substanță vegetală sub formă de muguri, unul ce conține substanță solidă de culoare maro, două ce conțin zece pastile de culoare gri și 11 cu substanță albă sub formă de pulbere", precizează reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi.


Potrivit acestora, pliculețele autosigilante, aparatele de mărunțit, foliile și jointurile găsite asupra lor au fost  predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3273 secunde