Apel umanitar pentru salvarea vieții unui motociclist

454
Apel umanitar pentru salvarea vieții unui motociclist - motociclistapelumanitar-1582490750.jpg

Articole de la același autor

Apropiații unui tânăr de 23 de ani, din Constanța, fac un apel pentru donare de sânge, după ce acesta a fost rănit grav într-un grav accident rutier petrecut în municipiul Constanța. 


Incidentul rutier a avut loc vineri, 21 februarie, la orele prânzului. Din primele informații, un bărbat de 20 de ani conducea pe Bulevardul Tomis, pe a treia bandă, dinspre Bulevardul Ferdinand către strada Traian. După ce a trecut de intersecția cu strada Dragoș Vodă, șoferul nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers la dreapta, pe banda a doua, și a lovit o motocicletă condusă de un tânăr de 23 de ani. Deși inițial autoritățile au considerat că au de-a face cu un incident minor, în scurt timp s-a dovedit că rănile suferite de victime sunt grave!


"Iubitul meu Matei Alexandru Lucian a fost implicat într-un grav accident cu motocicleta, a suferit multiple leziuni, are patru coaste și coloana rupte, nu își mai simte corpul de la brâu în jos. A fost trimis de urgență la București la Spitalul Bagdasar Arseni, unde urmează să fie operat săptămâna aceasta, starea lui fiind critică, organismul nu rezistă momentan anesteziei. Medicii ne-au pus în temă de acum pentru că va avea nevoie de sânge, operația pe coloană fiind unde dificilă. Facem un apel umanitar către toți cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguină. Donarea se poate face la orice centru de recoltare din țară, cu rugămintea să menționați că donați pentru Matei Alexandru Lucian, internat la Spitalul Bagdasar Arseni din București, secția Neurochirurgie", a transmis iubita tânărului, pe rețelele de socializare. 
Cazul penal este în atenția Poliției Rutiere Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7403 secunde