APEL pentru găsirea unui bărbat DISPĂRUT DIN MANGALIA!

1846
APEL pentru găsirea unui bărbat DISPĂRUT DIN MANGALIA! - 26septdisparut-1569483761.jpg

Articole de la același autor

Familia unui bărbat de 53 de ani face un apel disperat, pe rețelele de socializare, pentru găsirea acestuia, dispărut de acasă de mai bine de 24 de ore. Fiica lui Ion Meantu a relatat că tatăl ei a plecat de la locuința din Mangalia, în dimineața zilei de miercuri, 25 septembrie, iar până în prezent nu a mai revenit și nimeni nu mai știe nimic despre el. 


"L-a văzut cineva pe domnul din imaginea de mai jos? Este tatăl meu, vă rog ajutați-mă să-l găsesc! Numele lui este Meantu Ion, astăzi în jurul orei 10,00, a spus că pleacă până la farmacie să-și cumpere medicamente, pentru că se simțea rău. Nu mâncase, era așteptat acasă cu masa caldă, însă nu s-a mai întors și nu mai răspunde la telefon. Au trecut deja 12 ore, dacă are cineva vreo informație vă rog mult să sunați la 0751326645. Mașina sa are numărul de înmatriculare CT 30 BMW. Și este un BMW E30 316i break. 


Poliția este deja sesizată, însă durează 24 ore până este considerat dispărut. Încă mai are baterie la telefon… din acest motiv consider că era necesar să se acționeze mai repede, pentru că îl puteau localiza. Pe cale oficială, după 24 ore încep căutările, însă băieții de la Locală și Rutieră, sunt înștiințați de azi de pe zi și au încercat să găsească mașina", este mesajul transmis pe rețelele de socializare de fiica bărbatului dispărut. 


Familia a căutat de asemenea și în fișele de internare de la spitalele din Mangalia și Constanța, dar fără rezultat.


În această dimineață, soția și fiica bărbatului s-au prezentat la sediul Poliției Mangalia, unde a fost depusă sesizare oficială privind dispariția. Totodată, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, deși procedura impune ca sesizarea oficială să fie înregistrată după 24 de ore de la dispariție, oamenii legii au demarat căutările încă de ieri, de când au fost înștiințați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5807 secunde