Anunț de ultimă oră despre copilul din Pecineaga, dispărut fără urmă de sâmbătă

2080
Anunț de ultimă oră despre copilul din Pecineaga, dispărut fără urmă de sâmbătă - copilcautari-1573118740.jpg

Articole de la același autor

Copilul de opt ani dispărut sâmbătă, 2 noiembrie, din localitatea Pecineaga, este în continuare de negăsit. Pista pe care au mers anchetatorii, timp de trei zile, cum că băiețelul ar fi căzut într-un din bazinele cu dejecții de la marginea localității s-a dovedit a fi una falsă.


Toate cele trei bazine au fost golite, de luni până miercuri seară, apoi verificate amănunțit cu ajutorul unui sonar performant, pus la dispoziție de Garda de Coastă, cu năvod, dar și cu ancoră. "Bazinele au fost golite până la adâncimea de aproximativ 50 de centimetri, dupa care s-a luat la picior întreaga suprafață. Timp de trei zile, colegii au fost permanent în ture. Nu s-a găsit nimic", au anunțat reprezentanții ISU Dobrogea.


Intervenția pompierilor s-a derulat în paralel cu căutările și cercetările polițiștilor. "Polițiștii efectuează în continuare, non-stop, atât pe parcursul zilei, cât și al nopții, activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care a dispărut minorul și în vederea găsirii acestuia", precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Andreea Iliescu.


Reamintim că Alexandru Iulian Bițică a dispărut sâmbătă după-amiază de acasă. Cel care a anunțat că nu găsește copilul a fost tatăl acestuia, care a cerut sprijinul autorităților.


La nivelul IPJ Constanța a fost constituit un comandament, la care participă conducerea IPJ Constanța și reprezentanți ai instituțiilor de ordine și administrație locală. Zeci de voluntari și peste 100 de oameni ai legii au verificat toate terenurile extravilane, au verificat imobilele persoanelor cunoscute de minor, dar și clădiri dezafectate, părăsite sau în construcție, inclusiv din localitățile adiacente, precum Arsa, Dulcești, Moșneni, Vânători și Tătaru.


Au fost folosiți trei câini de urmă, atât în fază inițială de cercetare la fața locului, cât și ulterior, la verificările în teren, care au vizat eventuale trasee parcurse de minor. Au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă. Polițiștii au audiat martori și verificări inclusiv pe raza localităților Ovidiu, Hârșova, Neptun.


Din păcate, până în prezent, Alexandru nu a fost găsit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6255 secunde