Anchetă, după ce mama Luizei Melencu a vorbit despre șpaga dată ca să-și scoată fata din țară

1295
Anchetă, după ce mama Luizei Melencu a vorbit despre șpaga dată ca să-și scoată fata din țară - img4-1570536127.jpg

Articole recomandate

Direcția Generală Anticorupție s-a autosesizat după ce Monica Melencu a declarat, la o emisiune TV, că a dat de multe ori șpagă vameșilor din Bechet ca să poată treacă granița cu Luiza.

Ieri seară, mama Luizei Melencu a spus că, ani la rând, le-a scos pe cele două fiice din țară în mod ilegal, când erau minore, fără procură de împuternicire și fără să fie însoțită de un părinte.

"Eu am trecut cu Luiza, am dat 70 euro. Am vrut să merg cu Luiza în România, am băgat 70 de euro în buletin și am trecut. Inclusiv anul trecut. De 6 ani o aduc pe Luiza așa, în Italia. A venit și singură, fără părinți, a trecut doar cu șoferul. Am vorbit cu el, mi-a luat 100 de euro drumul și 70 în buletin. De atâția ani o aduc așa în vacanță, în Italia", a spus mama Luizei, seara trecută, la România TV.

În urma acestor declarații, a fost declanșată o anchetă la nivelul DGA.

"S-a luat la cunoștință despre declarațiile făcute de doamna Monica Melencu la o emisiune din seara zilei de 7 octombrie pe un post național de televiziune și au fost dispuse măsurile legale de sesizare a unității de parchet conpetente", transmit reprezentanții Direcției Generale Anticorupție.


Monica Melencu pleacă în Italia ca să-și caute fiica 


În cadrul aceleiași emisiuni, mama Luizei a spus că va pleca în Italia să-și caute fiica.

"Am încercat să iau legătura cu diverse televiziuni din străinătate. Trebuie să facem ceva și pe cont propriu. Nu am primit niciun răspuns în șase luni de zile de la autorități. Umilințe peste umilințe. Eu am luat legătura și aș vrea să merg personal în Italia.

Nu știu ce mi se va zice mâine, dar am vorbit cu cineva și mâine aștept să primesc un răspuns să merg la o televiziune în Italia. Ce pot să fac? Îmi asum. Sunt șase luni de zile de când a dispărut fata mea", a conchis mama Luizei Melencu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2108 secunde