ANCHETĂ a Gărzii de Mediu, după ce au ars PESTE 250 DE TONE DE GUNOAIE!

466
ANCHETĂ a Gărzii de Mediu, după ce au ars PESTE 250 DE TONE DE GUNOAIE! - dddd-1583483264.jpg

Articole de la același autor

Garda de Mediu realizează cercetări la Medgidia, pe strada Republicii, unde au ars, azi noapte, peste 250 de tone de deșeuri menajere. Specialiștii desfășoară cercetări pentru a stabili concret dacă a existat poluare și împrejurările în care a ajuns gunoiul în zona respectivă.

Din primele cercetări, se pare că deșeurile erau depozite temporar în spațiul respectiv, iar ulterior erau transportate spre incinerare. Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu, în cursul nopții au fost realizate măsurători ale calității aerului și au fost constatate depășiri ale valorilor permise.

Reamintim că, în cursul serii, pompierii au fost solicitați să intervină în spatele sediului Iridex din Medgidia, unde a izbucnit focul în zona unde erau depozitate gunoaiele. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de 11 ore. Din primele cercetări, se pare că flăcările au izbucnit de la o țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Reamintim că, la nivelul întregii țări au fost realizate, în ultimele zile, controale la spațiile de depozitare a deșeurilor, după ce a ieșit la iveală că prin Portul Constanța erau aduse containere cu deșeuri menajere din Marea Britanie. Ba mai mult, potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu București, în Chitila au avut loc arderi ilegale, în încercarea de face să dispară deșeuri aduse în mod ilegal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Martie 2020
Stire din Eveniment : Premii pentru elevii din Medgidia
Pagina a fost generata in 0.424 secunde