Amenzi pentru cei care lipesc afișe pe stâlpi

247

Articole de la același autor

Menținerea curățeniei în orașul nostru pare a fi de multe ori o luptă cu morile de vânt. După ce stâlpii de iluminat stradal au fost curățați de inesteticele afișe lipite haotic și ilegal, acestea au apărut la loc, după doar câteva zile. Aproape că nu a mai rămas niciun stâlp pe care să nu fie lipit un mesaj publicitar. Aceste afișe sunt agasante vizual și strică aspectul orașului.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța a demarat o nouă acțiune de identificare a persoanelor care săvârșesc aceste fapte, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, beneficiari ai acestor reclame.

"Potrivit Hotărârii Consiliului Local privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, lipirea sau expunerea de afișe ori anunțuri pe ziduri, porți, stâlpi, panouri, uși, geamuri sau în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție la normele privind întreținerea și folosirea construcțiilor de orice fel. Cei care nu respectă prevederile legale riscă amenzi contravenționale cuprinse între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice și 1.000 - 1.500 lei pentru persoanele juridice, de asemenea, trebuie să redea aspectul pe care stâlpul de iluminat l-a avut înainte de lipirea afișelor", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

Oricine observă astfel de fapte le poate semnala la numărul de telefon 0241/484.205 sau la cel pentru aplicația WhatsApp, 0799/606.142, de la Poliția Locală Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5817 secunde