Ambulanță condusă de un ȘOFER BEAT, implicată într-un grav accident rutier

224
Ambulanță condusă de un ȘOFER BEAT, implicată într-un grav accident rutier - amb-1539750576.jpg

Articole recomandate

O ambulanță care transporta un pacient, pe DN1, între Șercaia și Mândra, județul Brașov, s-a lovit de un parapet metalic, marți seară, după care a intrat în șanț.


În urma impactului, asistenta și pacientul din ambulanță au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital de o altă ambulanță sosită la fața locului.


"În jurul orei 20, a avut loc un accident rutier pe DN 1 între Șercaia și Mandra. La km 223+100 m, șoferul unei ambulanțe a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet metalic, după care a intrat în șanțul din partea dreaptă a drumului", precizează Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Brașov, scrie realitateadesibiu.net.


La fața locului au intervenit un echipaj cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Făgăraș și două ambulanțe de la SAJ Brașov.


La testarea alcoolemiei conducătorului ambulanței, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat. Conform IPJ Brașov, șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6985 secunde