ALARMANT. Bătrână jefuită de doi angajați falși de la gaze

280
ALARMANT. Bătrână jefuită de doi angajați falși de la gaze - 4-1493479830.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost jefuită, vineri, de bani și bijuterii, de doi bărbați care au intrat în locuința sa, pretinzând că sunt angajați ai furnizorului de gaze naturale și vor să efectueze revizia periodică. Prejudiciul este de 50.000 de lei.


Polițiștii din Gorj au deschis o anchetă, vineri, după ce nepoata unei femei 80 de ani a reclamat faptul că mătușa sa a fost jefuită de bani și bijuterii de două persoane care au intrat în locuință spunând că sunt de la societatea de gaz și efectuează verificarea periodică.


"O femeie de 42 de ani, din Târgu-Jiu, a sesizat Poliția municipiului Târgu-Jiu, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința mătușii sale de 80 de ani, din aceeași localitate și, sub pretextul că sunt angajați ai Distrigaz, vor face verificări la instalația de gaze. Suspecții au profitat de neatenția acesteia și i-au sustras din dormitor suma de 45.000 de lei și bijuterii din aur de 5.000 de lei. Prejudiciul total este de 50.000 de lei", a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, potrivit Romania TV.


Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală in rem și încearcă să dea de urma autorilor și să recupereze prejudiciul.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4207 secunde