Accident rutier grav! Cinci persoane au fost rănite. Intervin două elicoptere SMURD

161
Accident rutier grav!  Cinci persoane au fost rănite. Intervin două elicoptere SMURD - acc-1560799078.jpg

Articole recomandate

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite grav, luni după-amiază, într-un accident rutier produs în județul Ialomița, fiind implicate două autoturisme. Cel puțin doi răniți sunt în comă, fiind solicitate două elicoptere SMURD pentru ca victimele să fie transportate la spitale din București.


Potrivit reprezentanților Inspectorarului pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, accidentul a avut loc în comuna Manasia, fiind implicate două autoturisme. Pentru salvarea victimelor, 4 adulți și un copil, au intervenit Detașamentul Urziceni cu o autospecială, echipajul de descarcerare, un echipaj SMURD, 10 subofițeri și trei echipaje SAJ.


În urma accidentului, o persoană a fost încarcerată. Toate victimele sunt grav rănite, iar cel puțin două dintre ele sunt în stare comatoasă. Paramedicii și cadrele medicale au acordat primele îngrijiri victimelor și le-au transferat la spitalul din Urziceni.


Totodată, a fost solicitat și sprijin aeromedical, urmând ca două elicoptere SMURD să transfere victimele către spitale din Capitală.


Potrivit ISU Ialomița, victimele sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 40 de ani, o femeie de 42 de ani și un copil de circa 10 ani.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5548 secunde