X
X
Mai multe ştiri online:

Accident grav în București. Șofer rănit după ce lemnele dintr-o remorcă i-au intrat prin parbriz

Ştire online publicată Sâmbătă, 27 Iunie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Un șofer a fost rănit grav într-un accident produs în urmă cu scurt timp în Capitală. S-a întâmplat la intrarea în București, în zona Șoseaua Colentina - Pod Europa. O persoană a fost rănită grav, iar circulația pe sensul de intrare în Capitală a fost restricționată.


"A fost restricționată circulația pe sensul de intrare în Municipiul București", a anunțat Brigada Rutieră a Capitalei.


În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a unei persoane care a fost transportată la spital, potrivit polițiștilor citați de digi24.ro.


"Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier", adaugă polițiștii de la Rutieră.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17016 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2637 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1565 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1508 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2334 secunde