ACCIDENT GRAV. Impact puternic între un microbuz cu elevi și un autoturism

170
ACCIDENT GRAV. Impact puternic între un microbuz cu elevi și un autoturism - smurd-1491640876.jpg
Șase copii și doi adulți au fost răniți, vineri după-amiază, în urma unui accident produs în județul Mehedinți, după ce un microbuz școlar și un autoturism s-au ciocnit. Unul dintre copii este în stare și a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Accidentul a avut loc în localitatea Obârșia de Câmp, din județul Mehedinți, la fața locului intervenind mai multe echipaje SMURD, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți a declarat că, în urma impactului dintre microbuzul școlar și un autoturism, șase copii din microbuz și un cadru didactic au fost răniți. De asemenea, a fost rănit și șoferul autoturismului.

Unul dintre cei șase elevi răniți este în stare gravă și a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Ceilalți cinci copii au răni ușoare și au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe de la spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Copilul transportat la Craiova, în vârstă de 11 ani, are un tramatism cranio-cerebral, este stabil hemodinamic și se afla la investigații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5957 secunde