A trecut înot Prutul pentru că își dorea să ajungă la muncă în Franța

136
A trecut înot Prutul pentru că își dorea să ajungă la muncă în Franța - prut-1566573047.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 37 de ani din Republica Moldova a fost prins de polițiștii de frontieră din Botoșani, după ce a trecut ilegal râul Prut pentru a ajunge în România, scopul său fiind de a merge mai departe în Franța la muncă, informează Agerpres.


Cetățeanul moldovean a atras atenția polițiștilor de frontieră prin faptul că avea hainele ude și se îndrepta dinspre dinspre frontieră spre localitatea Ștefănești.


"Cel în cauză nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Românești în vederea stabilirii identității. În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii noștri au stabilit că acesta este cetățean moldovean, în vârstă de 37 de ani. Persoana în cauză a declarat că a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut, cu intenția de a ajunge în Franța, pentru a-și căuta un loc de muncă", a anunțat, vineri, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră, Minodora Răcnea.


Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În baza acordului de readmisie încheiat între România și Republica Moldova, bărbatul a fost predat autorităților de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6595 secunde