A murit tânărul ars în incendiul din Piatra Neamț. Azi ar fi împlinit 28 de ani

311
A murit tânărul ars în incendiul din Piatra Neamț. Azi ar fi împlinit 28 de ani - amurittanarularsinincendiuldinpi-1541699079.jpg

Articole recomandate

Tânărul de 28 de ani care a fost ars în explozia din Piatra Neamț a murit astăzi. El a fost transferat săptămâna trecută la un spital din Belgia.

Bărbatul, care împlinea astăzi 28 de ani, a suferit arsuri pe 70% din corp. El a ajuns în Belgia cu două bacterii contractate în România. Tânărul a fost rănit grav, săptămâna trecută, într-o explozie care a avut loc într-un bloc de locuințe din Piatra Neamț. A fost transportat pe cale terestră, nu cu elicopterul, în Iași, acolo unde a suferit prima operație.

Ulterior, a fost transportat în Belgia, cu o aeronavă C-27J Spartan a Ministerului Apărării Naționale, având în vedere că, potrivit ministrului Sănătății, România nu poate trata în acest moment pacienți cu arsuri mai mari de 50% din suprafața corpului. "România nu poate să trateze pacientul care are arsuri mai mari de 50 la sută din suprafața corpului. Aceasta este părerea mea, că nu se poate trata în România în condiții de maximă siguranță și în condițiile în care se afla acest pacient", a spus atunci Sorina Pintea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3509 secunde