A MURIT la puțin timp după ce a fost scos din Marea Neagră. "Era un adevărat lider!"

355
A MURIT la puțin timp după ce a fost scos din Marea Neagră.
Tânărul scos din apele Mării Negre, sâmbătă dimineață, inconștient, în stop cardiorespirator, s-a stins din viață. Este vorba despre Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România (UNSR). 


Tânărul în vârstă de 22 de ani abia absolvise Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor și Traficului de la Universitatea Politehnică din București. 


"Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad, iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad", au transmis colegii din cadrul uniunii. 


Reamintim că, sâmbătă dimineață, un apel la 112 anunța că un bărbat a intrat în apă, în dreptul clubului Fratelli și nu a mai ieșit. La fața locului au ajuns salvatorii de la ISU Dobrogea, care l-au scos pe bărbat în stop cardio-respirator, acesta a fost resuscitat de echipatul SMURD și transportat la spital inconștient, dar cu puls. La spital însă s-a stins din viață. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5036 secunde