20 de cazuri noi de infectare cu coronavirus la Spitalul Militar din Focșani

160
20 de cazuri noi de infectare cu coronavirus la Spitalul Militar din Focșani - spital-1585220026.jpg

Articole recomandate

Alte 20 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, joi, la Spitalul Militar din Foșcani, după ce ieri au fost anunțate primele două cazuri. Dacă ieri se menționa ideea ca spitalul să fie închis spitalul pentru 48 de ore, pentru dezinfectare, acum acest termen a dispărut din comunicatul MApN.


"În urma desfășurării anchetei epidemiologice de la Spitalul Militar de Urgență "Dr. Alexandru Popescu" Focșani, din rândul celor 57 de contacți apropiați ai celor două persoane confirmate inițial pozitiv cu COVID-19, a rezultat că un număr de încă 20 de angajați din rândul personalului medical și auxiliar sanitar au fost confirmați, de asemenea, pozitiv", a transmis MApN, într-un comunicat de presă.


Direcția medicală a MApN a dispus conducerii spitalului luarea tuturor măsurilor necesare în această situație, precizează sursa citată.


"Astfel, ancheta epidemiologică va continua, fiind extinsă și la contacții personalului depistat pozitiv în cursul zilei de astăzi. În paralel, continuă dezinfecția de grad foarte înalt în toate spațiile spitalului", mai arată armata.


"La acest moment spitalul rămâne închis și se caută soluții ca, după finalizarea anchetei epidemiologice și luarea măsurilor prevăzute de protocolul național pentru personalul confirmat pozitiv, să poată fi reluată activitatea de acordare a asistenței medicale în spațiile și secțiile unde acest lucru va fi posibil", se mai precizează în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9609 secunde