20.000 de țigarete de contrabanda confiscate în Constanța

137
1
20.000 de țigarete de contrabanda confiscate în Constanța - tigaricontrabanda2-1386151166.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflați în misiune în municipiul Constanța, au oprit ieri seară, în jurul orei 18.00, pentru control, un autocar care transporta muncitori din Șantierul Naval Midia. 

În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 20.000 de țigarete ascunse în cala de bagaje a autocarului. În urma verificărilor a rezultat faptul că țigările aparțin unor tineri de 28 de ani, respectiv 34 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța. Cei doi nu dețineau documente de proveniență.

Din cercetări a rezultat faptul că aceștia au cumpărat țigările de la un marinar sirian și le-au scos din Portul Midia, ascunse în autocarul firmei.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete găsită în autocar, în valoare de 10.000 lei, și le-au întocmit celor doi bărbați lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, prin "deținere, transport și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă" și evaziune fiscală, prin "deținerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantități de produse accizabile suspuse marcării, nemarcate și marcate necorespunzător peste limita a 10.000 țigarete".

Comentează știrea

ro
4 decembrie 2013
trafic cu tigari

mama,ce mai captura.dar bisnitarii de la abator?de ciusca a auzit toata sectia 5,acum sta pe la cet,umbla beat la volan,pe asta nu l-a prins nimeni?ca sta liber pe langa bloc,gratare,chefuri,mai trag cate o bataie,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7543 secunde