11 persoane reținute după scandalul din Tomis Nord

786
11 persoane reținute după scandalul din Tomis Nord - 11persoane-1573027367.jpg

Articole de la același autor

11 persoane au fost reținute, ieri, pentru 24 de ore, după ce s-au încăierat în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța. Acestea vor fi prezentate instanței de judecată, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

Scandalul ar fi izbucnit ieri, în jurul orei 10.30. Polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că, în fața sediului Serviciului de Medicină Legală, are loc o încăierare între mai multe persoane.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care au aplanat cu rapiditate starea conflictuală.

"Din primele cercetări, a rezultat faptul că, în urma unui conflict spontan produs în urmă cu câteva zile, un bărbat s-a prezentat la S.M.L. Constanța pentru o examinare medico-legală. În fața sediului, bărbatul în cauză și familia acestuia au fost așteptați de alte persoane, fiind iscat un conflict. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere. Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", explică purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5015 secunde