X
X
Mai multe ştiri online:

Târgul TINIMTEX vine cu cele mai mici prețuri și lichidări de stocuri

Ştire online publicată Marţi, 23 Ianuarie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), organizează, în perioada 24 - 28 ianuarie 2018, ediția de oferte speciale a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX. Expozanții îi vor întâmpina pe constănțeni cu cele mai mici prețuri și lichidări de stocuri.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia și reunește circa 100 de firme. Vor fi expuse produse de îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte pentru adulți și copii, produse de încălțăminte, marochinărie, lenjerie, home & deco și accesorii.

Programul de vizitare a târgului este următorul: în perioada 24 - 27 ianuarie 2018, între orele 10 și 19, duminică; 28 ianuarie, de la 10 la 16.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17015 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2633 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1563 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1507 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2708 secunde