Târgul de turism vine cu oferte speciale de Paști, 1 Mai și vacanță

319
Târgul de turism vine cu oferte speciale de Paști, 1 Mai și vacanță - targuldeturismvinecuofertespecia-1553114370.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), organizează, în perioada 28 – 31 martie 2019, ediția a XII-a a Târgului de Turism "VACANȚA" Constanța, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului.


"Suntem preocupați, permanent, să răspundem și să îmbogățim paleta de servicii oferită constănțenilor, prin atragerea celor mai importanți tur-operatori din România și Bulgaria, prezentarea de noi destinații turistice din România, de complexuri hoteliere de top, asociații de promovare turistică, furnizori de activități de aventură și sporturi extreme, tabere școlare, companii de transport, etc.", au declarat organizatorii. 


În cadrul noii ediții a târgului, constănțenii vor avea parte de oferte speciale, disponibile doar în perioada evenimentului, oferte pentru perioada Sărbătorilor de Paște și  1 Mai, precum și oferte  de tip early booking pentru vacanța de vară 2019.
Ca și în ediția din 2018, Târgul de Turism "VACANȚA" Constanța va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu din Dobrogea destinat organizării unor astfel de evenimente. Concomitent cu acest eveniment, în cadrul Centrului Expozițional Constanța vor mai avea loc: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019.
La eveniment participă  21 de companii expozante: 10 agenții de turism din România și Bulgaria, 4 unități de cazare,  4 asociații de dezvoltare și promovare a turismului și centre de promovare, 2 companii transport și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.
Program de vizitare a târgului este următorul: joi – sâmbătă, între orele 10 și 19; duminică între 10 și 16.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8448 secunde