Pulsul economiei

143
Pulsul economiei - pulsuleconomiei-1515592854.jpg

Articole de la același autor

În trimestrul al treilea al anului 2017, veniturile totale medii lunare ale populației au fost de 3.426 de lei, pe gospodărie, respectiv 1.308 lei pe persoană.
★ ★ ★
Cheltuielile totale ale populației s-au ridicat la 2.885 lei lunar pe gospodărie (1.101 lei pe persoană) și au reprezentat 84,2% din veniturile totale. Principalele destinații ale cheltuielilor efectuate de gospodării sunt consumul de bunuri alimentare, nealimentare, servicii, plata taxelor, impozitelor și contribuțiilor, precum și acoperirea unor nevoi legate de producția gospodăriei (hrana animalelor și păsărilor, plata muncii pentru producția gospodăriei, produse pentru însămânțat, servicii veterinare etc.).
★ ★ ★
Cheltuielile pentru investiții, destinate pentru cumpărarea sau construcția de locuințe, cumpărarea de terenuri și echipament necesar producției gospodăriei, cumpărarea de acțiuni etc. dețin o pondere mică în cheltuielile totale ale gospodăriilor populației (doar 0,7%).
★ ★ ★
Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom S.A. a numit-o pe Christina Verchere (46) în funcția de președinte al directoratului și director general executiv (CEO) al OMV Petrom. 
★ ★ ★
Christina Verchere și-a început cariera în 1993, după finalizarea studiilor în economie, la Universitatea Aberdeen, Scoția, și a lucrat peste 20 de ani într-una din cele mai mari companii de petrol și gaze, unde a deținut numeroase poziții de conducere, în Marea Britanie, SUA și Canada. Începând din 2014, a ocupat funcția de președinte regional pentru Asia Pacific, în Jakarta, Indonezia.
★ ★ ★
În cel mult trei ani, în toate localitățile cu peste 2.000 de locuitori, ar urma să fie introduse sistemele de alimentare cu apă și canalizare, a anunțat vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Deja încep să se deschidă 6.851 de șantiere în toată țara.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Decembrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 16 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Vineri, 13 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Marţi, 03 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Joi, 13 Iulie 2017
Stire din Economie : Pulsul  economiei
Pagina a fost generata in 0.6871 secunde