Patru cetățeni străini intenționau să iasă ilegal din România, ascunși în interiorul unei autoutilitare

120
Patru cetățeni străini intenționau să iasă ilegal din România, ascunși în interiorul unei autoutilitare - ascunsi-1541752594.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, județul Arad, au depistat trei cetățeni irakieni și un pakistanez, care au încercat să iasă ilegal din țară, ascunși în compartimentul marfă al unei autoutilitare.


În data de 09.11.2018, în jurul orei 00.00, la P.T.F Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat la ieșirea din țară, cetățeanul român P.P., în vârstă de 41 de ani, conducând autoutilitara marca Mercedes-Benz, înmatriculată în România.


Cu ocazia efectuării formalităților de frontieră, în baza profilului de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit al autoutilitarei, în urma căruia au descoperit, ascunși în compartimentul marfă, în spatele unui ATV și a unor bagaje, patru persoane, trei bărbați și o femeie.


În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că trei dintre ei sunt cetățeni din Irak și unul din Pakistan, au vârste cuprinse între 19 și 46 de ani și sunt înregistrați ca solicitanți de azil în România.


Cu privire la cele meționate mai sus, șoferul a declarat că a îmbarcat persoanele dintr-o benzinărie din municipiul Arad, urmând să le transporte în Italia, unde urma să primească 200 de euro.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru șoferul român, respectiv tentativă trecere ilegală a frontierei de stat față de cele patru persoane, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8291 secunde