Naval Group este singurul competitor care a realizat nave testate în luptă

354
Naval Group este singurul competitor care a realizat nave testate în luptă - navalgroupestesingurulcompetitor-1524236717.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul semnării acordului de colaborare dintre SNC și Naval Group Franța, în vederea realizării, în comun, a corvetelor multifuncționale pentru Forțele Navale Române, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a declarat: 


"Înainte de a fi președintele CCIR, sunt președintele Camerei de Comerț Constanța. Am ținut să sprijin SNC în efortul său. În fapt, este vorba de efortul industriei românești de a obține tehnologie. Aceasta îi va permite să fie prezentă pe toate piețele lumii. Proiectul propus de Naval Group asigură transferul tehnologic. Nu pot să nu remarc că Naval Group, dintre toți ceilalți competitori din programul corvetelor, este singurul care a realizat nave testate în luptă. Restul, au produs pentru expoziții. Chiar săptămâna trecută, navele de război franceze au lansat rachete cu precizie deosebită asupra țintelor din Siria. Faptul că grupul francez a decis să transfere tehnologia SNC, în caz că va câștiga contractul, îi va permite acestuia ca, pe viitor, să participe singur la licitații internaționale, cred că acesta este, de fapt, rolul capitalului străin, rolul nostru de a profita de el, pentru a importa tehnologie, ca mai departe să putem deveni exportatori." 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Aprilie 2018
Stire din Economie : Meridianele economiei
Pagina a fost generata in 0.4709 secunde