Moda de toamnă - iarnă vine la Mamaia, la TINIMTEX

553

Articole de la același autor

Doamnelor, domnișoarelor și, mai ales, domnilor, pregătiți-vă portofele! Marți, 10 septembrie 2019, începe cea de a 77-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea. Târgul este găzduit de Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, în perioada 10 – 15 septembrie și este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.


La această manifestare expozițională vor fi prezente 153 de firme, din care 95 sunt producători, iar restul sunt comercianți. Caracterul național al manifestării expoziționale este dat de aria largă de proveniență a participanților. Bucureștiul este reprezentat de 25 de firme. Urmează: Constanța, cu 22 de firme, Brașov - 10 firme, Iași - 10 firme, Satu Mare - 9 firme, Bistrița - 9 firme, Suceava - 8 firme, Argeș - 7 firme, Prahova - 7 firme, Neamț - 6 firme, Mureș - 5 firme, Timiș - 5 firme, Arad - 4 firme, Buzău - 3 firme, Botoșani - 3 firme, Brăila - 2 firme, Cluj - 2 firme, Galați - 2 firme, Bacău - 2 firme și cate o firmă din Călărași, Vrancea, Bihor, Vaslui, Vâlcea, Dolj, Giurgiu, Sălaj, Olt și Hunedoara. De asemenea, participă o firmă producătoare de blănuri, din Grecia, și una producătoare de confecții, din Ungaria.


Expozanții prezenți la târg vin cu o ofertă extrem de variată și cu noile colecții de toamnă – iarnă. Târgul este structurat astfel: 
- în Pavilionul Expozițional, la parter sunt prezentate confecții textile pentru adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte pentru copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii;
- la etaj – încălțăminte, genți și accesorii.
Programul de vizitare este următorul:
- în perioada 10 - 11 septembrie, între orele 10 - 19,30, numai pentru comercianți;
- joi - sâmbătă (12 - 14 septembrie), între orele 10 - 19,30, pentru publicul larg;             
- duminică, 15 septembrie, între orele 10 - 16, pentru publicul larg. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2782 secunde