Lumea arabă începe să sancționeze declarațiile iresponsabile ale premierului Viorica Dăncilă

368
Lumea arabă începe să sancționeze declarațiile iresponsabile ale premierului Viorica Dăncilă - lumeaarabasanctioneaza-1553555210.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României a anunțat, printr-un comunicat de presă, că Forumul de Afaceri România – Iordania, programat pentru data de 26 martie 2019, nu va mai avea loc, ca urmare a faptului că întreaga delegație a Regatului Hașemit al Iordaniei și-a anulat vizita oficială în România. 


Potrivit agențiilor de știri, Regele Iordaniei, Abdullah al doilea și-a contramandat vizita în țara noastră după ce premierul Viorica Dăncilă și-a exprimat intenția de a muta ambasada României la Ierusalim.
Aceasta este doar prima reacție a lumii arabe după declarația primului-ministru. Cu siguranță că exemplul Iordaniei va fi urmat și de alte state din Orientul Mijlociu. 


Prin declarația iresponsabilă, ce denotă o crasă incultură politică, premierul Viorica Dăncilă a anulat eforturile de 50 de ani ale diplomației românești. De-a lungul a jumătate de secol, România și-a câștigat încrederea și prietenia Israelului, dar și a țărilor din lumea arabă. Ea a jucat rolul de mediator respectat și apreciat, de toate părțile, atunci când erau în conflict.
Pentru gafa monumentală, pentru că s-a implicat fără să aibă competențe și atribuții într-o chestiune de politică externă, pentru declarația oficială iresponsabilă și plină de minciuni, dar mai ales pentru gravele prejudiciile aduse intereselor României, premierul Viorica Dăncilă trebuie să demisioneze imediat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6818 secunde