Incidente și accidente pe mări și oceane

241
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1593956890.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Camar 1" s-a scufundat în Strâmtoarea Malacca, în apropierea Insulei Jemur, pe timp de furtună. Vasul era încărcat cu bunuri de larg consum. Pompele navei nu au putut controla pătrunderea apei, astfel că aceasta s-a scufundat în apropiere de coastă, rămânând parțial deasupra apei. Cei nouă membri ai echipajului au fost salvați de pescari.

x x x

Mai mulți marinari de la bordul portcontainerului "Maersk Idaho", sub pavilion SUA au fost testați pozitiv pentru virusul Covid-19. Nava a ancorat în dreptul plajei Virginia, SUA. Un membru al echipajului a fost internat cu simptome de pneumonie. Dus la spital el a fost testat pozitiv pentru virus.

x x x

Remorcherul "Multi Sahabat 8" s-a scufundat în Strâmtoarea Singapore, nereușind să facă față valurilor uriașe. Patru din cei cinci marinari de la bord au fost salvați, unul fiind dat dispărut.

x x x

Un incendiu a izbucnit la bordul ferry-boat-ului italian "Fantastic", acostat în portul Marsilia, Franța, pe care se efectuau lucrări de reparații. Focul a pornit din compartimentele situate la nivelul liniei de plutire. Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu 35 de motopompe și 105 pompieri. Nu au fost raportate victime.

x x x

O navă germană pentru transportul mărfurilor pe apele interioare a lovit podul Willemsbrug din Rotterdam și a rămas blocată sub pod. Cel puțin trei containere aflate pe punte au căzut în apă. Toate erau goale. Podul a fost ușor avariat și a fost închis pentru trafic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6139 secunde