Incidente și accidente pe mări și oceane

290
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1565658481.jpg

Articole de la același autor

Nava "Kota Wangsa" a raportat că a pierdut 17 containere, în timpul voiajului de la Chittagong către porturile din strâmtoarea Malacca. Incidentul a avut loc pe data de 6 august 2019, în condiții meteorologice grele, într-o zonă situată între coasta Myanmar și Insulele Coco, în Marea Andaman.
x x x
Două barje în care se încărca cărbune de pe bulk carrier-ul "Southampton", s-au lovit între ele și s-au scufundat. Accidentul s-a petrecut în zona de ancoraj a Insulei Ko Si Chang, din Golful Siam, Tailanda, pe vrem de furtună, în timpul taifunului Wipha. Cele două nave aveau la bord 1.400 de tone și, respectiv, 900 de tone de cărbune, în momentul scufundării. 
x x x
Trei membri ai echipajului de pe ferry-boat-ul "Viking Grace" au căzut în apă, în timpul exercițiului de salvare din noaptea de 5 august 2019. Acesta a fost organizat în timp ce nava se îndrepta dinspre Stockholm spre Turku, Finlanda. Cei trei se aflau într-o barcă de salvare, când s-a produs incidentul. Marinarii au fost salvați și sunt în siguranță.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4623 secunde