Incidente și accidente pe mări și oceane

446
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1516549080.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Berra G" a plutit în derivă, iar mai apoi a eșuat pe țărm și s-a rupt în două. Incidentul s-a petrecut dimineața devreme, pe 19 ianuarie 2018, în zona Eregli, Turcia, la Marea Neagră. Nava plecase de la Izmir spre Rostov-on-Don, Rusia. Fiind surprinsă de furtună, nava s-a retras în zona de ancoraj de la Eregli, dar ancora a început să grapeze. Cei 12 membri ai echipajului au fost preluați de salvatorii turci.


★ ★ ★


Furtuna din 18 ianuarie 2018 a rupt legăturile la cheu ale unor nave acostate în porturile din Olanda și Belgia. Astfel, bulk-carrier-ul "Pretty Ivy" s-a desprins din legături în portul IJmuiden, fiind nevoie de intervenția a trei remorchere pentru a ține nava sub control.


La rândul său, portcontainerul "MSC Vaishnavi R" a pățit același lucru în portul Anvers. În ajutorul său au intervenit cinci remorchere.


★ ★ ★

Cargoul de mărfuri generale "Lill" a rămas blocat în portul Randers, din Danemarca, pe 19 ianuarie 2018. Incidentul s-a petrecut din cauza unei erori de navigație în timpul manevrei de acostare în dana de operare. Ulterior, nava a fost eliberată, traficul naval fiind reluat. 


★ ★ ★


Cargoul de mărfuri generale "Sinan Naiboglu" a fost lovit de furtună, în Golful Nemrut, Turcia, în dimineața de 18 ianuarie 2018. Nava a aruncat ancora, dar aceasta a început să grapeze pe fundul mării. În cele din urmă, cargoul a eșuat pe țărm. Nu au fost raportate scurgeri de hidrocarburi în apele mării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5812 secunde