Incidente și accidente pe mări și oceane

338
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidente-1468511639.jpg

Articole de la același autor

Căpitanul cargoului "Mesogio" a fost condamnat la opt ani și nouă luni de închisoare de un tribunal din Grecia, în această săptămână. Alți cinci membri ai echipajului au primit câte șase ani și jumătate de închisoare. Toți condamnații sunt ucraineni. Cargoul "Mesogio" a fost capturat de către Garda de Coastă din Grecia pe 20 februarie 2015, după ce a descoperit că nava transporta ilegal o cantitate mare de țigări.

Potrivit unor publicații din shipping-ul intenațional, în Ucraina și Rusia există o întreagă industrie ilegală de țigări, care a dezvoltat o rețea de contrabandă în Europa, în spatele căreia ar fi oligarhii ruși. O parte din profit ajunge la funcționarii de rang înalt din statele din Europa de Sud-Est, care protejează afacerea.

v v v

Pe data de 13 iulie 2016, în jurul orei 1.30, cargourile "Zhong 9" și "Heng Chang Rong Men" s-au ciocnit pe fluviul Yangtze, din China. "Zhong 9" s-a scufundat după coliziune, iar cealaltă navă a suferit stricăciuni. Cei 15 membri ai echipajului de pe cargoul "Zhong 9" au fost salvați.

v v v

43 de kilograme de cocaină au fost găsite ascunse într-un tanc de balast, în sala mașinilor bulk-carrier-ului cape-size "Besiktas Kazahstan", care ajunsese în portul Carbonares (Almeria), Spania. Capturarea drogurilor este rezultatul unei operațiuni internaționale comune. Informațiile arătau că drogurile urmau să fie traficate la bordul unei nave comerciale încărcată cu cărbune. La bordul bulk-carrier-ului se află un echipaj de 21 de marinari turci. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iulie 2016
Stire din Economie : Incidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 1.4314 secunde