Formularul 204 se poate depune până la 15 februarie 2019

395
Formularul 204 se poate depune până la 15 februarie 2019 - formularul204sepoatedepunepanala-1550108273.jpg

Articole de la același autor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță că termenul de depunere a formularului 204 - "Declarație anuală de venit pentru asocieri" este 15 februarie 2019.


Formularul se completează și se depune în cazul asocierilor fără personalitate juridică, constituite între persoane fizice care realizează venituri din activități independente - activități de producție, comerț, prestări servicii, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală, inclusiv din activități adiacente, din activități agricole, din piscicultură, din silvicultură, pentru care venitul net se determină în sistem real, pe baza datelor din contabilitate și din activități agricole pentru care venitul anual se stabilește pe bază de norme de venit.


Acesta se poate depune direct la registratura organului fiscal sau prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, dar și prin mijloace electronice de transmitere la distanță. Obligația completării și depunerii revine asociatului care răspunde pentru îndeplinirea obligațiilor asocierii față de autoritățile publice.


Atât formularul, cât și instrucțiunile de completare se regăsesc pe pagina de internet a ANAF, folosind următorul link:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/toate_formularele_cu_explicatii/#204n

Baza legala: Ordinul președintelui ANAF nr. 97 din 18 ianuarie 2019 pentru aprobarea modelului și conținutului formularului 204 "Declarație anuală de venit pentru asocieri fără personalitate juridică și entități supuse regimului transparenței fiscale" (Monitorul Oficial nr. 67 din 28 ianuarie 2019).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6614 secunde