Doliu printre navaliști. A murit un fost mare director din SNC

3200
Doliu printre navaliști. A murit un fost mare director din SNC - doliu-1557419633.jpg

Articole recomandate

Marea familie de constructori navali din cadrul Șantierului Naval Constanța SA este profund îndurerată de trecerea în neființă a omului FUIOREA DUMITRU.

În cei peste 27 de ani de activitate, indiferent de funcția ocupată, șef serviciu Producție, inginer șef al S.N. Constanța sau director general, a contribuit continuu la dezvoltarea Șantierului Naval Constanța, dovedind înalte calități profesionale și morale. În timpul celor peste 18 ani în care a îndeplinit funcția de director general, a coordonat ca beneficiar dezvoltarea șantierului, în paralel cu construcția primelor nave de mare tonaj - mineralierele de 55.000 tdw și petrolierele de 150.000 tdw.

Va rămâne viu în memoria noastră ca o persoană bine-cunoscută și respectată în industria navală prin probitatea sa profesională și devotamentul arătat pentru dezvoltarea șantierului. În aceste momente triste, suntem alături de familia îndurerată și transmitem profunde condoleanțe. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l primească alături de cei buni și să-l odihnească în liniște și pace!

Șantierul Naval Constanța S.A. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6576 secunde