CCINA se implică în dezvoltarea învățământului profesional în sistem dual

415
CCINA se implică în dezvoltarea învățământului profesional în sistem dual - ccinaseimplicaindezvoltareainvat-1560550513.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în data de 19 iunie 2019, începând cu ora 10.30, o întâlnire de lucru privind dezvoltarea învățământului profesional în sistem dual, în Dobrogea. La eveniment vor fi prezenți: Ion Gabriel Bratu - președintele Autorității Naționale Pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România, reprezentanți ai autorităților județene, ai Inspectoratului Școlar General Constanța, primari, directori de școli, întreprinzători și manageri ai societăților interesate de învățământul dual, ca soluție de acoperire, pe termen mediu și lung, a necesarului de lucrători calificați.
CCINA consideră necesară o astfel de dezbatere, în condițiile în care, în ultimii ani, s-a agravat deficitul de forță de muncă, în special de lucrători calificați. În cadrul reuniunii va fi semnat un protocol de colaborare între CCINA Constanța și Autoritatea Națională pentru Formare Profesională în Sistem Dual din România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0085 secunde