Cât costă Revelionul 2020?

362
Cât costă Revelionul 2020? - catcostarevelionul4-1575322099.jpg

Articole de la același autor

În luna decembrie, spațiul virtual este inundat de oferte comerciale. Desigur, cel mai vândut produs este Revelionul. Se vând de toate: sejururi de 4 - 12 zile la munte sau la mare, în țară sau în străinătate, zboruri cu avionul, mese festive la cumpăna dintre ani, folclor, tradiții și obiceiuri legate de Anul Nou, excursii, sporturi de iarnă sau numai cazare.


Nu îmi dau seama dacă Revelionul 2020 este mai ieftin sau mai scump decât în anii trecuți, dar există oferte pentru toate buzunarele. În cele de urmează, vă prezentăm o scurtă radiografie a piețeii. 


Vacanțe în străinătate…
Dacă preferați să vă găsească Anul Nou în străinătate, aveți de unde alege. Iată, o agenție de turism vinde oferte exotice pentru vacanța de Revelion. Un sejur în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, cu șapte nopți de cazare, cu mic dejun inclus, costă între 928 și 1.815 euro de persoană, în funcție de gradul de confort ales. În preț este inclus și transportul cu avionul, din București. Un sejur la Punta Cana, în Republica Dominicană, cu șapte nopți de cazare, all inclusive și transport cu avionul costă 1.585 euro de persoană.


O altă agenție vinde sejururi de Anul Nou în Europa. O vacanță de Revelion în Roma, de 6 zile și 5 nopți de cazare se vinde cu 645 euro de euro de persoană. Oferta include transportul cu avionul. Anul Nou în Istanbul vă costă doar 399 euro. În preț intră transportul cu autocarul și 6 nopți  de cazare. În schimb, 4 nopți de cazare în Barcelona costă 598 de euro, iar 5 nopți la Roma, 645 euro, în preț fiind inclus transportul cu avionul. 


Vacanțe în țară
În țară, la fel ca în alți ani, unii dintre ofertanți, de regulă proprietarii de pensiuni, vile și apartamente, oferă doar spațiul de cazare, cu utilitățile necesare organizării petrecerii. Alți, includ în pachetul de servicii și distracția din noaptea de Anul Nou. 
Iată câteva exemple: 


O casă cu 6 camere și 4 băi, pentru 12 persoane, situată la Izvorul Mureșului, în apropierea pârtiei Grevces, se închiriază la prețul de 6.900 de lei pentru trei nopți. O pensiune în Cib (județul Alba), pentru 20 de persoane, se închiriază cu 580 de lei de persoană, pe timp de 3 nopți. Chiria pentru o cabană din Harghita Băi, cu 14 locuri în 3 camere, este de 4.550 lei pentru 4 nopți. O pensiune de 28 de persoane, din Lunca de Jos, oferă cazare cu pensiune completă pentru 4 nopți, plus masa festivă de Revelion, la prețul de 1.890 de lei de persoană. 4 nopți la o pensiune de 24 persoane din Padis, județul Bihor, plus mic dejun, cină și masa festivă de Revelion, costă 1.000 de lei de persoană.


Prețul Revelionului din Constanța
Spre deosebire de alți ani când mai toate restaurantele de pe litoral lansau de timpuriu ofertele, multe dintre ele abia acum le definitivează. În aceste zile se schițează meniurile, programul artistic, sunt arvuniți cântăreții, artiștii și instrumentiștii, se calculează prețurile. Alte unități, dat fiind inflația de competitori de pe piața revelioanelor, au decis să se retragă din cursă, de teamă să nu iasă în pierdere. 


Iată câteva prețuri (de persoană) avansate la această oră de unitățile din Constanța: restaurantul Delfinul - 220 de lei; complexul Ten Colonadelor – 300 de lei; restaurantul D´acqua Dolce – 250 de lei; restaurantul Taverna – 300 de lei (în salonul de sus), 250 de lei (în salonul de jos); restaurantul Ares – 300 de lei; restaurantul Mon Frere Resto – 230 de lei; restaurantul En Provence – 450 de lei; restaurantul Nevada – 239 lei; restaurantul Ramada – 444 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5075 secunde