Campania "Dor de lume". Zboruri către Amsterdam și Tel Aviv

272
Campania

Articole recomandate

TAROM continuă campania "Dor de lume" și pune în vânzare, până în data de 21 august, bilete cu prețuri începând de la 119 euro dus-întors pentru noi destinații către Tel Aviv și Amsterdam, informează compania. 


Astfel, bilete de avion la prețul de 119 euro, cu toate taxele incluse, sunt valabile pe zborurile între Iași și Tel Aviv, iar la prețul de 139 euro (cu toate taxele incluse), călătorii pot alege un zbor dus-întors între București și Tel Aviv sau București și Amsterdam. 
Perioada de călătorie pentru această campanie, pe cursele operate de TAROM, este valabilă pentru deplasările efectuate în perioada 15 septembrie - 30 noiembrie 2018 (data ultimului retur). Toți pasagerii beneficiază gratuit de transport al bagajului de cală și catering la bord. 


TAROM - Compania Națională de Transporturi Aeriene a României - a fost înființată în 1954, își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor și este membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania națională operează peste 50 de destinații proprii și destinații deservite de partenerii code share.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4865 secunde